HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!

[Tutorial]Stick Scotch Paper

In jos

[Tutorial]Stick Scotch Paper

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun Dec 27, 2010 11:44 pm

1. Creati un nou document. Dimensiuni 800 x 600 , in cazul nostru, de preferat este o rezoltuie de minimum 640 x 480 pixeli.
2. Alegeti unealta Gradient tool si desenati un gradient de la stanga la dreapta cu urmatoarele culori : #342514 respectiv #5a44253. Creati un nou layer (Layer - new Layer sau ctrl + alt + shift + N). Alegeti unealta Rectangular Marquee Tool si creati o selectie fixa (bifand optiunea Fixed Sie) de 150 x 55 px. Umpleti selectia cu culoarea #f4dc8c.4. Folosind unealta polygonal tool selectati in forma de triunghi marginea dreptunghiului ca in imaginea de mai jos :Repetati aceeasi procedura si la celalat capat.
Suntem nevoiti sa-i adaugam si o textura layerului. Descarcati de aici textura si deschideti-o ca un brush adaugand pe layerul nostru cu o opacitate scazuta (10-20%)
5. Pentru un efect mai bun, puteti roti layerul , adaugandu-i si mici umbre cu o opacitate scazuta din Blending mode al layerului - Drop Shadow.

Rezultat:


Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum