HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!

[Tutorial]Sigla Dacia

In jos

[Tutorial]Sigla Dacia

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum Dec 26, 2010 12:53 pm

Ca tot este o nebunie mare cu noul Sandero, cu schimbarea siglei Dacia etc. m-am gandit sa fac un tutorial, cat mai simplu pentru realizarea precedentei siglei Dacia

1. Deschideti un nou document. Dimensiuni 800x600 px. (in cazul nostru dar nu este obligatorie).
2. Alegeti unealta Shape tool - Custom Shape toolPe un nou layer ( Layer - new layer sau ctrl + alt + shift + n) folosind unealta Polygonal Laso tool selectati in jurul siglei in asa fel incat sa obtineti unghiurile drepte, ca in imaginea de mai jos: Umpleti selectia cu culoarea neagra.Adaugati layerului urmatoarele setari in blending mode :
Drop ShadowBevel EmbossColor overlay - folositi culoarea #abd7ff
Stroke - 1 px folosind culoarea neagra.3. Dublati layerul (layer - duplicate layer sau ctrl + J) cu forma creata pozitionand-o in centrul celei precedente ca in imaginea de mai jos :Aplicati urmatorul gradient :
stanga - 277adc
dreapta - 0e4dd94. Folosind unealta Polygonal Lasso tool creati un triunghi ca in imaginea de mai jos dupa care umpleti-l cu culoarea 68b4fb. Surplusul il puteti sterge cu unealta Erase tool.Rezultat :


Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum