HelpMetin2
Bun venit vizitatorule!
Pentru a avea acces la mai multe facilitati inregistreaza-te si posteaza mesaje,daca esti inregistrat foloseste butonul log in.
O zi buna in continuure!
Subiecte similare

  [Tutorial]Sigla Dacia

  In jos

  [Tutorial]Sigla Dacia

  Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum Dec 26, 2010 12:53 pm

  Ca tot este o nebunie mare cu noul Sandero, cu schimbarea siglei Dacia etc. m-am gandit sa fac un tutorial, cat mai simplu pentru realizarea precedentei siglei Dacia

  1. Deschideti un nou document. Dimensiuni 800x600 px. (in cazul nostru dar nu este obligatorie).
  2. Alegeti unealta Shape tool - Custom Shape tool  Pe un nou layer ( Layer - new layer sau ctrl + alt + shift + n) folosind unealta Polygonal Laso tool selectati in jurul siglei in asa fel incat sa obtineti unghiurile drepte, ca in imaginea de mai jos: Umpleti selectia cu culoarea neagra.  Adaugati layerului urmatoarele setari in blending mode :
  Drop Shadow  Bevel Emboss  Color overlay - folositi culoarea #abd7ff
  Stroke - 1 px folosind culoarea neagra.  3. Dublati layerul (layer - duplicate layer sau ctrl + J) cu forma creata pozitionand-o in centrul celei precedente ca in imaginea de mai jos :  Aplicati urmatorul gradient :
  stanga - 277adc
  dreapta - 0e4dd9  4. Folosind unealta Polygonal Lasso tool creati un triunghi ca in imaginea de mai jos dupa care umpleti-l cu culoarea 68b4fb. Surplusul il puteti sterge cu unealta Erase tool.  Rezultat :


  Vizitato
  Vizitator


  Sus In jos

  Sus

  - Subiecte similare

   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum